logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.00 - 19.00h
Diumenges i festius
09.00 - 13.00h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Natació

L'activitat esportiva més complerta per excel·lència. Des de nadons fins a gent gran. Iniciació, millora i entrenament. Quin és el teu repte?

Inscripció cursos natació temporada 23/24

 • Dades de l'alumne:

 • Si no te DNI, respon "NO".
 • Si l'alumne està en l'etapa d'edat escolar.
 • Les persones inscrites amb abonament del centre esportiu, s'aplica la quota reduïda del curs de natació.
 • Dades del pare/mare/tutor: (si la persona inscrita és menor d'edat)

 • Opció de cursos:

  Selecciona el curs en el que et vols inscriure.
  Alumnes d'iniciació i millora.
  Només per a alumnes amb un cert nivell de natació.
  Només per a alumnes amb un cert nivell de natació.
  Alumnes amb poc domini en el medi aquàtic. Inici a la natació.
  Alumnes amb cert domini en el medi aquàtic. Per qui vol millorar o fer un manteniment.
  Alumnes amb total domini en el medi aquàtic.
  Alumnes amb cert domini en el medi aquàtic.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi al curs de natació que organitza el Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari Sacalm, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessàires, referent a les sessions i al grup on estic inscrit.
 • Autoritzo que la imatge de l'alumne pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del curs de natació, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del CEM Sant Hilari.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès. Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com