logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Torna l'estiu i tornem a saltar, jugar, córrer i gaudir, a fer a nous amics i amigues, banyar-nos a la piscina, fer excursions, viure aventures,... perquè l'estiu és això, l'estiu és CAMPUS! Viu una vida que recordis!

Petit Campus

Matí. Per a nens i nenes que han cursat I3, I4 i I5. Jocs, esports, racons educatius, tallers, jocs aquàtics i natació, aventures, expressió corporal, bombolles… Activitats adaptades a l'edat de l'infant.

Campus Infantil Esport i Lleure

Matí. Per a nens i nenes que han cursat de 1r a 6è EP. Jocs, esports, skatepark, macro-activitats, tallers, tobogans aquàtics i natació, aventures, orientació, jocs al medi, festa holy, acampada, scape rooms,...

Campus Jove

Matí. Per a nois i noies que han cursat ESO. Cada dia una aventura! Sortides, pre-monitors, jocs d'estrategia, d'orientació, ...

Campus de Bàsquet

Matí. Iniciació i perfeccionament del bàsquet, tecnificació, competicions, jocs, activitats aquàtiques,... coordinats amb el Club Bàsquet Sant Hilari.

Campus Multiesportiu de Tarda

Tenis, pàdel, BTT, cursa orientació, piscina, ...

Campus de tecnificació Rítmica i Ballet.

Tarda. Aprèn la base del ballet clàssic juntament amb l’expressivitat i l’execució de la Gimnàstica Rítmica. Relacionarem tres elements: cos, música i aparells (corda, pilota, cinta, cèrcol i maces), gaudint del ball i del ritme de la música, aprenent a expressar els teus sentiments i emocions.