logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.00 - 19.00h
Diumenges i festius
09.00 - 13.00h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

L'estiu és conèixer nous amics, és jugar, saltar, riure i cridar; és sol, calor i anar a la piscina, agafar la bicicleta i fer esport; l'estiu és viure una aventura cada dia i guardar aquests records per sempre. L'estiu és això... l'estiu és CAMPUS! I des del campus, oferim múltiples opcions perquè el gaudeixis amb les teves activitats preferides. Inscripcions obertes fins l'11 de juny.

Petit Campus

Matí. Per a nens i nenes que han cursat EI3, EI4 i EI5. Jocs, esports, racons educatius, tallers, jocs aquàtics i natació, aventures, expressió corporal,…

Campus Infantil

Matí. Per a nens i nenes que han cursat de 1r a 6è EP. Jocs, esports, skatepark, macro-activitats, tallers, jocs aquàtics i natació, aventures, orientació, jocs al medi, festa holy,…

Campus Jove

Matí. Per a nois i noies que han cursat ESO. Cada dia una aventura!

Campus de Bàsquet

Matí. Iniciació i perfeccionament del bàsquet, tecnificació, competicions, jocs, activitats aquàtiques,...

Campus de Tenis i Pàdel

Tarda. Iniciació i perfeccionament al tennis i al pàdel, tecnificació, competicions, jocs, activitats aquàtiques,...

Campus de BTT i Esports de Muntanya

Tarda. Tècnica en descens i en ascens, equilibri, canvi de marxa, control de frens, piscina, cursa d'orientació, escalada i sobretot, gaudir de la natura sobre rodes.

Campus de tecnificació Rítmica i Ballet.

Tarda. Aprèn la base del ballet clàssic juntament amb l’expressivitat i l’execució de la Gimnàstica Rítmica. Relacionarem tres elements: cos, música i aparells (corda, pilota, cinta, cèrcol i maces), gaudint del ball i del ritme de la música, aprenent a expressar els teus sentiments i emocions.