logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Comunicat sobre el tancament del CEM

Comunicat sobre el tancament del CEM

Perquè es va mantenir tancat el CEM? Aquest és el comunicat anterior a l’obertura.

 

Comunicat del Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari

 

Actualment les autoritats sanitàries permeten l’obertura de centres esportius però limiten l’aforament dels espais esportius interiors al 30% de la seva capacitat, no permeten l’ús de vestidors (excepte per la piscina), la reserva prèvia és obligatòria i les activitats s’han de realitzar en grups de 5 persones més el monitor i sempre amb mascareta. Aquestes limitacions són tan grans que en el fons són una mena de “tancament encobert”. Les dimensions dels nostres espais esportius fa que tot el que sigui per sota del 50% de l’aforament el nostre centre no només és inviable, sinó que es converteix en insostenible econòmicament per les pèrdues que generaria.

 

Tenir obertes les instal·lacions del CEM Sant Hilari suposa un cost econòmic molt elevat que es cobreix majoritàriament amb les quotes de les prop de 700 persones abonades i dels prop de 300 cursetistes. Funcionar amb un 30% d’aforament significa no poder donar servei a la meitat d’usuaris habituals però, al mateix temps, cobrar íntegrament les quotes a la totalitat d’usuaris, ja que aquests ingressos són imprescindibles per a fer front a les despeses fixes de funcionament del centre. Sabem que la majoria de persones usuàries quan paguen per un servei que no poden gaudir es donen de baixa del servei. Hi ha centres propers on ja ho han experimentat perdent un 62% del abonats i han hagut de tornar a tancar fins a nou avís.

 

Durant aquesta crisi, la voluntat de l’Ajuntament i de SportGest sempre ha estat la de preservar el projecte del CEM Sant Hilari, conservant els usuaris i els llocs de treball del centre. És per això que, després d’estudiar-ho i valorar-ho conjuntament, s’ha optat per mantenir les instal·lacions de la piscina coberta tancades, les quotes congelades i el personal en ERTO. Totes les altres mesures que s’han estudiat, generen un dèficit massa alt, que no es pot assumir. Tant bon punt es flexibilitzin les mesures limitadores i es permeti un aforament del 50% en espais interiors, les instal·lacions de la piscina coberta tornaran a obrir les seves portes.

 

La bona notícia és que amb la darrera modificació de mesures es poden reprendre les activitats esportives extraescolars, amb la qual cosa ja podem anunciar que a partir de l’1 de març es tornen a posar en marxa les activitats de tennis, pàdel, rítmica i ballet, running kids i BTT.

 

Volem donar les gràcies a totes les persones usuàries del CEM Sant Hilari per la seva comprensió davant d’aquesta situació tan complicada. Esperem i desitgem que ben aviat es flexibilitzin les mesures i puguem reprendre la resta d’activitats i serveis.