logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.00 - 19.00h
Diumenges i festius
09.00 - 13.00h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Cursos intensius de natació. Fes la teva inscripció aquí.

Cursos intensius de natació. Fes la teva inscripció aquí.

Ja estan obertes les inscripcions pels cursos intensius de natació que es fan durant el mes de juliol per a nens i nenes que han cursat de EI3 a EI5.

 

25 sessions que serveixen per pujar de nivell amb poc temps.

 

Fes la teva inscripció emplenant aquest formulari.

 

Inscripció cursos intensius de natació. Estiu 2023

  • Dades del nen/a participant:

  • Dades del pare/mare/tutor:

  • Autoritzacions

  • Autoritzo que el meu fill/a participi en el curs intensiu d'estiu de natació que organitza el Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari Sacalm, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
  • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del curs intensiu de natació d’estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del CEM Sant Hilari.
  • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessaries, referent als cursos intensius.
  • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com
  • Reset signature Signature locked. Reset to sign again