logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Inscripcions obertes al Campus d’estiu d’esport i lleure

Inscripcions obertes al Campus d’estiu d’esport i lleure

Dilluns 29 d’abril i fins al diumenge 16 de juny està obert el període d’inscripcions als campus d’estiu d’esport i lleure.

 

Un any més es preveu un estiu espectacular ple d’activitats, diversió i màgia… d’aquells que se’t guarden a la memòria i per sempre!

Continuem oferint un gran ventall d’opcions perquè tots els nens i nenes hi trobin el seu ambient preferit.

 

Opcions de matí:

 

Petit Campus – Pels nens i nenes que han cursat I3, I4 i I5. Un campus pensat per a ells i elles, amb tallers, jocs esportius i tradicionals, històries, aventures,… mimats per les millors monitores i monitors del món mundial!

 

Campus Infantil – Pels nens i nenes que han cursat de 1r a 6è de Primària. Amb la novetat de les setmanes temàtiques. A part d’esport cada setmana farem una sèrie d’activitats relacionades amb la temàtica setmanal, que ben segur que no deixarà indiferent a ningú. Podeu comprovar la temàtica setmanal en el cartell adjunt que publicarem. Jocs, tobogans inflables a l’aigua, Sant Hilari Aventura, Esports, excursions en bicicleta, scape rooms, curses d’orientació, acampada,…, Què més voleu!

 

Campus de bàsquet – Per a nens i nenes que han cursat des de I5 a 2n d’ESO. Campus treballat conjuntament amb el Club Bàsquet Sant Hilari per seguir la seva programació de treball tècnic i tàctic, sense oblidar el joc i la diversió. A part del bàsquet també tindrem temps de fer altres grans activitats. No em digueu que no pinta bé?!

 

Campus Jove – Per a nois i noies que han cursat de 1r a 4t d’ESO. Cada dia amb una aventura diferent perquè mola ser jove i ens va la gresca. També faran de pre-monitors en algunes activitats i gimcanes que prepararan per als més petits, per introduir-los en el món del monitoratge. Ideal per viure l’estiu i no tancar-se a casa!

 

 

Opcions de tarda:

 

Campus Multiesportiu – Per a nens i nenes que han cursat de 1r de Primària a 2n d’ESO. Aquest any oferim un campus més complert a les tardes. A part de tenis i pàdel, que també en farem, introduirem altres esports, sortides en BTT, curses d’orientació,…, Perquè les tardes també molen!

 

Campus de Tecnificació de Rítmica i Ballet – Per a nens, nenes, nois i noies que han cursat de I5 a 3r d’ESO. Per treballar intensament en la rigorositat de la tècnica de Gimnàstica Rítmica i al mateix temps deixar-se anar amb l’expressivitat corporal de la dansa i el ballet. Un campus de nivell i que servirà per posar color també al pregó de la Festa Major de Sant Hilari.

 

Tota la informació i el formulari d’inscripcions, el trobareu en aquest enllaç: Inscripcions.