logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Inscripcions obertes al curs intensiu de natació

Inscripcions obertes al curs intensiu de natació

Un any més, el centre esportiu municipal recupera els cursos intensius de natació per a nens i nenes de 2 a 5 anys.

Les classes es faran de dilluns a divendres de 18:30 a 19:20 a la piscina coberta del 27 de juny al 29 de juliol. Un total de 25 sessions intensives que ajudaran a l’infant a desenvolupar-se en el medi aquàtic.

 

Si esteu interessats cal que empleneu aquest formulari abans del 12 de juny.

 

Inscripció cursos intensius de natació. Estiu 2024

  • Dades del nen/a participant:

  • Dades del pare/mare/tutor:

  • Autoritzacions

  • Autoritzo que el meu fill/a participi en el curs intensiu d'estiu de natació que organitza el Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari Sacalm, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
  • Autoritzo que la imatge del meu fill/a pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del curs intensiu de natació d’estiu, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del CEM Sant Hilari.
  • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessaries, referent als cursos intensius.
  • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès.Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com