logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Tornen els Campus d’Estiu 2021

Tornen els Campus d’Estiu 2021

Ja us podeu descarregar tota la informació i fer la vostra inscripció a través d’aquest enllaç.

 

Aquest any, als matins, a més dels habituals Petit Campus, Campus Infantil i Campus Jove, torna el Campus de Bàsquet organitzat conjuntament amb el Club Bàsquet Sant Hilari i que l’any passat es va suspendre per les mesures covid. Una bona oportunitat per millorar les teves habilitats basquetbolístiques.

 

Les grans novetats venen en els campus de tarda, on s’amplia l’oferta amb dues propostes ben atractives: El Campus de BTT i el Campus de Tecnificació de Rítmica i Ballet, a més del ja tradicional Campus de Tennis i Pàdel.

 

Amb el Campus de BTT i el Campus de Tennis i Pàdel, es pretén gaudir d’aquests esports millorant la tècnica però complementant-los amb la piscina i d’altres activitats lúdiques.

 

Amb el Campus de Tecnificació de Rítmica i Ballet, es pretén fer un pas més i treballar de forma intensiva la base del ballet clàssic juntament amb l’expressivitat i l’execució de la Gimnàstica Rítmica. Relacionarem tres elements: cos, música i aparells (corda, pilota, cinta, cèrcol i maces), gaudint del ball i del ritme de la música, aprenent a expressar els teus sentiments i emocions.

 

Un gran ventall d’opcions perquè tots els nens i nenes de Sant Hilari puguin trobar el seu espai i gaudir l’estiu de la millor manera. Perquè el nostre lema és “Viu una vida que recordis” i amb aquesta premissa organitzem totes les activitats.

 

Esteu a punt? Nosaltres sí!