logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Sessions Exprés. Una nova proposta per a qui disposa de poc temps.

Sessions Exprés. Una nova proposta per a qui disposa de poc temps.

A partir del dilluns 17 d’octubre engeguem una nova proposta al CEM. Les sessions exprés, que es portaran a terme a la sala de fitness, estan pensades per a qui disposa de poc temps per venir al centre esportiu però que vol participar d’alguna activitat dirigida per un instructor/a. També estan pensades per a qui vol complementar les seves sessions preferides amb un treball que ajudi a l’objectiu final.

Les sessions duraran de 15 a 20 minuts i estaran focalitzades en un treball molt concret.

 

Les sessions exprés seran les següents:

RM (Repetició Màxima) – Coneix el pes que ets capaç d’aixecar a partir d’una única repetició. Això et permetrà conèixer els teus límits i planificar més concretament els teus entrenaments. També és un indicador per saber si hi ha millora en els teus entrenaments.
CALISTENIA – Tipus d’entrenament de força resistència basat en exercicis on s’utilitza el teu propi pes. Aprendràs a dominar el teu cos a l’espai.
CORE – Tipus d’entrenament centrat en els abdominals. Reforçaràs un dels músculs més importants per l’estabilització del cos necessàri en qualsevol tasca de la vida diària.

COORDINACIÓ – Coordinar les diferents lateralitats del cos per mantenir un millor equilibri. Enfocat a les activitats de la vida diària i/o les diferents disciplines esportives.

FORÇA DE CAMES – Treball de força i de prevenció del tronc inferior enfocat a les diferents disciplines esportives.

HIIT – L’entrenament d’intervals d’alta intensitat, és un entrenament de força-resistència, ja que combina exercicis anaeròbics i aeròbics. Entrenament curt però intens.

GAC – Entrenament específic per glutis, abdominals i cames. És una activitat mixte que barreja exercicis cardiovasculars i exercicis de musculació. És una activitat no coreografiada.

 

Comprova l’horari de tot el programa d’activitats dirigides en aquest enllaç.