logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Tornar

Tanquem els campus esportius amb nota

Tanquem els campus esportius amb nota

El divendres 10 de setembre vàrem tancar la temporada d’estiu i amb això, els campus esportius.

 

L’equip de monitors en fa una valoració molt positiva, tenint en compte que es presentava un altre estiu amb molta incertesa i amb moltes possibilitats d’enviar grups confinats a casa a causa de la pandèmia de la COVID-19. El cert és que finalment hem pogut desenvolupar el campus de la millor manera; hem jugat, hem saltat, ens hem refrescat, mullat i cridat, hem gaudit d’aventures per explicar i guardats records a la caixa del temps, perquè al cap i a la fi, no tenim cap objectiu més important que aquest… que tots els nens i nenes de Sant Hilari visquin un estiu de primera.

Amb tot, només s’ha confinat un grup sense cap repercussió.

 

Des del CEM volem agrair a tot l’equip de monitors i monitores que s’han implicat al màxim perquè això sigui així. Perquè a part d’organitzar activitats per treure el millor dels somriures a tota la canalla, han hagut de ser molt responsables per complir amb totes les mesures  i protocols marcats per evitar la propagació de la COVID.

 

Gràcies, monitores i monitors per la feina, famílies per la confiança i a vosaltres nens i nenes de Sant Hilari per deixar-nos gaudir un estiu al vostre costat i regalar-nos tots aquests moments.

Us esperem l’any que ve amb mil i una aventura més.