logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

28—05—2020

Estrenem la web del CEM Sant Hilari!

Des de la regidoria d’esports i la gestió del CEM Sant Hilari us volem donar la benvinguda en aquest nou espai virtual, un espai que pretén ser una eina de comunicació i de gestió entre la població i el centre esportiu.

La incorporació de les noves tecnologies a les nostres vides, així com les noves exigències provocades per situació de pandèmia sanitària mundial en la que ens trobem, estan generant molts canvis en el dia a dia de la nostra societat, uns canvis que ens obliguen a adaptar-nos, transformar-nos i reinventar-nos per tal que el centre esportiu segueixi sent el màxim d’operatiu possible.

Així doncs, aquesta plataforma, a part de ser una eina informativa (on trobareu els serveis, les activitats dirigides, l’equip, les quotes, diversos articles esportius i de salut…), també és un espai de gestió, que us permetrà realitzar operacions online sense necessitat d’acudir presencialment a la instal·lació, com ara la reserva de pistes de tennis i pàdel o la inscripció als campus d’estiu, procurant així agilitzar els tràmits i garantir al màxim les mesures de seguretat i distanciament.

 

Després de dos mesos difícils i amb moltes restriccions, sobretot de mobilitat, tenim ganes de moure’ns i fer-vos moure. L’activitat física és imprescindible per una bona salut física i mental. En som conscients i per aquest motiu farem tot el que estigui a les nostres mans per seguir oferint un bon servei des del CEM  i anar-lo millorant i adaptant constantment. Estic convençuda que amb el bon equip de professionals que tenim, ho aconseguirem.

 

Estigueu atents i atentes a totes les novetats i serveis que anirem oferint per aquest mitjà electrònic. Estem segurs que amb aquest nou camí ens serà més fàcil avançar plegats.

Gràcies a totes i a totes per la comprensió i la confiança.

 

 

Judit Gómez Fugarolas

Regidora d’esports

Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Estrenem la web del CEM Sant Hilari!