logo-CEM

Ctra. de la Font Picant, s/n
17403, Sant Hilari Sacalm

info@cemsanthilari.cat
Telèfon 972 86 97 62
Whatsapp 627646740


De dilluns a divendres
7.00 - 22.00h
Dissabtes
09.30 - 19.30h
Diumenges i festius
09.30 - 13.30h

Instagram

Facebook


Omple el formulari i et respondrem tan aviat com sigui possible :)

Gimnàstica rítmica i ballet

Aquesta secció uneix la Gimnàstica Rítmica i el Ballet. Aprendràs la base del ballet clàssic juntament amb l’expressivitat i l’execució de la Gimnàstica Rítmica. Relacionarem tres elements: cos, música i aparells (corda, pilota, cinta, cèrcol i maces), gaudint del ball i del ritme de la música, aprenent a expressar els teus sentiments i emocions.

Inscripció cursos gimnàstica rítmica i ballet temporada 23/24

 • Dades de l'alumne:

 • Amb l'abonament familiar del centre esportiu, s'aplicarà la quota reduïda.
 • Dades del pare/mare/tutor:

 • Opció de cursos:

  Selecciona el curs en funció de l'edat i el nivell. Per entrar al grup de Pre-competició i Competició s'exigeix un nivell mínim que vindrà marcat per l'equip tècnic.
  La planificació està feta per fer 3 hores a la setmana.
  La planificació està feta per fer 3 o 4 hores a la setmana.
  Aquest 3r dia d'entrenament, es pot escollir en funció de la disponibilitat de l'esportista.
  El 3r dia d'entrenament es podrà escollir en funció de la disponibilitat de l'esportista. Nivell mínim exigit per entrenar al grup competició. L'equip tècnic marcaran el criteri. La planifiació està feta per un entrenament de 4 hores setmanals.
  Aquest 3r dia d'entrenament, es pot escollir en funció de la disponibilitat de l'esportista.
 • Autoritzacions

 • Autoritzo que el meu fill/a participi al curs de gimnàstica rítmica i ballet que organitza el Centre Esportiu Municipal de Sant Hilari Sacalm, en les condicions establertes. Així mateix declaro que el/la participant no pateix cap tipus de malaltia ni deficiència que impedeixi la seva realització i per tant es APTE per fer aquesta pràctica esportiva. Faig extensiva aquest autorització a les decisions medicoquirúrgiques que fos necessari adoptar en cas d’extrema urgència, sempre a l’empara de la pertinent direcció facultativa.
 • Autoritzo que el número de telèfon mòbil que facilito a la inscripció, formi part del grup de whatsapp on s'enviaran les diferents informacions, que siguin estrictament necessàires, referent a les sessions i al grup on estic inscrit.
 • Autoritzo que la imatge de l'alumne pugui aparèixer en fotografies i/o filmacions fetes durant el desenvolupament del curs de gimnàstica rítmica i ballet, per a records, material promocional de l'activitat, publicacions al web i a les xarxes socials del CEM Sant Hilari.
 • D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que les seves dades estan incorporades en un fitxer del que és titular SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis que puguin ser del seu interès. Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades al domicili de SPORTGEST ASSOCIACIÓ ESPORTIVA C/ Güell, 58 - 17001 - GIRONA o a info@sportgest.com